Spirit Preacher Curl Bench er den fedeste biceps bænk til træning i eget hjem

Mand der viser sine muskler
Spirit Preacher Curl Bench er den fedeste biceps bænk til træning i eget hjem
Henrik Andersen
-
23/08/2021
-

Elsker du at træne hjemme på dine egne præmisser? Er du ved at opbygge et træningsrum i eget hjem, og ønsker du det bedste udstyr? Så er det vigtigt med en biceps bænk, og Spirit har lavet den lækreste træningsbænk til de såkaldte ‘preacher curls’, som er en bestemt slags biceps-øvelser.

Bænken er af høj kvalitet, og så fylder den ikke meget i rummet. Det stilrene design gør, at den passer ind i alle hjem.

Få flotte biceps med preacher curls

En biceps bænk kan hjælpe dig til endnu mere effektiv træning. Ved traditionel træning af biceps, løfter man tit vægte frit, og det gør, at det er svært at holde en god form på øvelserne.

En biceps bænk giver mulighed for de mere kontrollerede preacher curls, som man laver siddende, og de er en del af en varieret styrketræning.

Du læner dig frem over bænken, og så får dine overarme god støtte under øvelsen. Det giver en mere præcis og sikker træning, og du får flotte og trænede biceps af det.

Hvorfor er denne bænk smart?

Sædet på denne biceps bænk er nemt at justere, så det passer til de fleste kroppe. Det er desuden placeret i en 55 graders vinkel for optimal træning. Det betyder, at den kan tilpasses lige dine behov, og det giver dig en bedre trænings-session.

Den er godt polstret, så den er rar at bruge, og så den holder mange år. Den er også designet, så den står godt fast og er sikker at bruge på forskellige underlag.

Gode priser på hjemmetræning

Spirit tilbyder træningsudstyr til hjemmet, til priser som er til at arbejde med. De leverer træningsudstyr af høj kvalitet, og du kan med fordel kombinere din biceps bænk med andet udstyr fra Spirit.

Du får den sundeste krop og træning, ved at du varierer dine øvelser. Spirit tilbyder også lækkert og smart udstyr til cardio, som kan bruges i hjemmet på lige fod med din biceps bænk.

Træning i hjemmet giver frihed

Fitnesscentre er smarte, da de har alle mulige forskellige maskiner under et tag, men hvis du træner meget, så er det endnu smartere at træne i hjemmet. Her slipper du for transport, og du kan indkøbe lige de maskiner, som du faktisk bruger i dagligdagen.

Et træningsrum i hjemmet giver dig mulighed for at træne døgnet rundt, lige når det passer dig. Tilføj den smarte Spirit biceps bænk til din træning, for sikker og nem opbygning af dine biceps. Køb den her til en god pris, og opgrader din hjemmetræning i dag.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!