Tag træningen til nye højder med en justerbar bænk

Mand på justerbar træningsbænk
Tag træningen til nye højder med en justerbar bænk
Henrik Andersen
-
09/10/2021
-

Hjemmetræningen er for alvor sat i gang, og vi har for alvor fået øjnene op for de muligheder, som hjemmetræningen kan give os. Hjemmetræning er også en fleksibel måde at implementere træning ind i hverdagen.

Det er nemlig en fantastisk mulighed for at installere forskellige maskiner og vægte i hjemmet, så du altid har mulighed for at træne. Der kan derfor være mange måder, du kan implementere hjemmetræningen på.

Måske er der en dag, hvor du ikke lige gider at tage op i fitness, og ellers har du måske bare brug for at supplere dit abonnement til dit fitness med den frihed, som en god hjemmetræning kan give. Her er det bl.a. vigtigt med det helt rigtige udstyr.

Gode muligheder for gode træningsstillinger

Et godt stykke træningsudstyr, som både giver flere muligheder i træningen, og som skaber en nemmere adgang til den hurtige træning, det er en justerbar bænk. Først og fremmest er en bænk en god tilføjelse, fordi den skaber stabilitet i træningen.

Stabilitet kan være fordelagtig, når du sidder med løse håndvægte og har brug for en stabil core. Stabiliteten skaber både mulighed for at fokusere på den muskelgruppe, som du træner, og så undgår du bedre skader.

Endvidere er den justerbare bænk en opgradering af den almindelige og flade bænk, fordi den er meget mere alsidig, og så muliggør den flere stillinger i træningen.

Denne bænk kan nemlig, som ordet henviser til, justeres, så du får de helt rigtige vinkler på træningen og øvelserne, som du har brug for.

Det gør, at du faktisk kan ramme langt flere muskler, hvis du fx træner brystpres. Her kan en 10 graders vinkel højere gøre en verden til forskel i forhold til, hvordan du rammer musklerne. Du kan derfor træne med større nøjagtighed.

Træn på en justerbar bænk og oplev friheden

Som sagt giver en justerbænk bare flere muligheder i træningen, fordi du kan bruge den til helt forskellige stillinger, om du sætter den på 30 grader eller 50 grader. Der er stor forskel på det, som du får ud af det, fordi vinklerne betyder noget. 

Når du benytter dig af en bænk, der kan justeres, så vil du derfor ikke skulle tilkøbe så mange andre maskiner eller andet udstyr til hjemmetræningen, fordi du netop skaber flere muligheder for dig i én bænk.

Denne type af bænk gør nemlig, at du både kan træne biceps, bryst, ryg, triceps, ben, mave og meget mere. Det er én enkelt bænk, hvor du har så mange muligheder, fordi du selv kan bestemme, hvordan den skal justeres.

En perfekt træningsbænk til hjemmetræningen

Når vi går ud og kigger på maskiner og træningsudstyr til vores setup i hjemmetræningen, så er det enormt vigtigt, at vi finder noget, som vi bliver glade for, som vil blive brugt, og som har flere typer af anvendelse.

Dette opfylder fx håndvægte, som du kan bruge til rigtig mange øvelser og træninger. Det er den perfekte tilføjelse til hjemmets fitness, fordi du ikke er begrænset af en enkelt form for øvelse.

Her ligger den justerbare bænk på samme niveau, da den skaber muligheder i træningen. Når du sætter den i 80 grader, kan du fx skabe en bedre core-holdning, når du laver skulderpres eller arnold pres.

Den justerbare bænk i forhold til andre

Der er mange typer af træningsbænke på markedet, men den justerbare bænk skiller sig alligevel ud i forhold til de andre, idet den giver dig flere muligheder i din hjemmetræning end en almindelig flad bænk ville.

Det er sindssygt vigtigt at have den rette holdning, når du træner, og hvis du ikke har den rette core-styrke eller holdning, når du fx laver lateral raise, skulderpres eller andre former for øvelser, der kræver en stærk core, så kan en justerbar bænk være en fordel.

Denne type af bænk gør det muligt for dig, der er nybegynder eller dig, der er øvet, til at kunne få en værdifuld og meningsfuld træning. Der er derfor rig mulighed for at gå i gang med en sikker træning derhjemme.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!